0
Košarka

Plej Bulsa najavljuje povratak na teren!

Povratak majstora

Objavljeno: 04.10.12 u 18:41

Derek Rouz je imao pretprošlu sezonu iz snova, prosto je eksplodirao sa 25 poena i 7,7 asistencija po meču, da bi na kraju je izabran za MVP-a lige.

Krenuo je Derek Rouz i prošlu sezonu kako treba i imao 21 poen po meču na 39 utakmica. A onda se desila ta fatalna poslednja četvrtina protiv Filadelfije, Čikago je imao predonost od 12 poena, Rouz je krenuo u skok i tada mu je stradalo levo koleno, povreda je izgledala toliko ozbiljno da je pretila da završi karijeru fantastičnog pleja. Drek je u maju operisan i od tada ide njegov čudesni oporavak, on najavljuje da će biti spreman za početak sezone uprkos svim prognozoma da za to nema šanse.

Adidas je želeo da motiviše još više svog promotera pa je snimio spot o njegovom trudu da se vrati na parket što pre. Svi jedva čekamo da ponovo vidimo majstorije D-Rouza. Dobrodošao nazad majstore!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter