0
Domaći fudbal

Mi smo kao porodica

Objavljeno: 19.04.13 u 15:19

Partizan okupljanje, Teleoptik pocetka priprema za prolecni deo prvenstva 2012/2013 Beograd, Srbija

Kakvo iznenađenje na konferenciji Partizana pred utakmicu s Radom. Obraćanje trenera Vladimira Vermezovića bilo je zakazano za 13.30, ali su se u to vreme pred novinarima pojavili predsednik Dragan Đurić i sportski direktor Ljubiša Tumbaković.

Cilj njihovog obraćanja bilo je demantovanje priče o svađi na Sekretarijatu, a prvi čovek kluba je čak neubedljivo pokušao da objasni kako taj odnos nije bio nikad bolji.

„Odnosi u Partizanu su odlični, rekao bih čak da nisu bili nikad bolji i poželo bih svakom preduzeću, pa i porodici da i kod njih budu takvi. Razumem da novinaru moraju da pišu svaki dan nešto, ali proteklih dana bilo je mnogo neistina i laži. Mi svi zajedno imamo isti cilj i trudimo se da ga ostvarimo. Nemojte mi zameriti što proteklih meseci nisam bio dostupan za medije, jer smatram da i ne treba da me ima svaki dan u novinama. Kad se prvenstvo završi biću vam na raspolaganju da pričamo o svemu“ – rekao je Đurić.

Novinarima se zatim obratio Ljubiša Tumbaković, a nakon tri-četiri minuta Tumbinog izlaganja, Đurić je sasvim iznenađujuće ustao i otišao s konferencije, bez ikakvog pozdrava ili mogućnosti da ga neko od novinara bilo šta pita. Toliko o tim sjajnim odnosima unutar kluba. No, vratimo se na Tumbinu priču.

„S medijima imamo odličnu saradnju, ali imam utisak da ne dobijamo adekvatnu povratnu reakciju. Shvatam da imate obavezu da pišete, mada bi ipak trebalo da imate malo više poštovanja prema mojoj privatnosti. Uvek sam vam na raspolaganju, ali taj dan se nisam javio i odmah je nastao problem. Na pomenutom sastanku nije bilo nikakve priče o smeni trenera Vermezovića, a jedina je istina da sam ja ranije morao da odem, jer sam imao neke obaveze. To je bio normalan radni sastanak, na kojem nije bilo nikakvih problema, a naš trener ima apsolutnu podršku. S predsednikom Đurićem nemam nikakav problem, što se videlo i na našem zajedničkom ručku juče“ – rekao je Tumba, a zatim se osvrnuo i na peckanja iz Zvezde:

„Moj odnos s njima se nije promenio, a ne znam da li je njihov prema meni.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter