0
Domaći fudbal

Laković spušta loptu

Objavljeno: 09.04.13 u 18:34

Laković

Nakon što se digla panika u pojedinim klubovima posle nagoveštaja da bi zbog prodaje fudbalera u inostranstvo mogli da plate milionske iznose na ime PDV-a, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Zoran Laković, spustio je loptu na zemlju.

Naime, generalni sekretar FSS kaže da nigde u svetu ne postoji slučaj da se plaća porez na dodatu vrednost u slučaju prodaje igrača u inostranstvo pa veruje da to neće biti slučaj ni kod nas.

„Poreski inspektori su bili u redovnoj proveri papira u klubovima i ponegde su istakli da bi bilo poželjno da se plasti PDV na transfere u inostranstvo. To je bio razlog zašto je u okviru FSS formirana Radna grupa u kojoj su predstavnici svih klubova Superlige i Prve lige, koja je razgovarala i ponovo će razgovarati sa Poreskom upravom čiji ljudi su bili izuzetno korektni u svim razgovorima do sada i verujem da ćemo na prvom narednom sastanku sve nedoumice otkloniti“, izjavio je Laković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter