0
ATP
Novak Djokovic v Carlos Alcaraz Paris 2024 Olympic Games

FOTO: Starsport

ALKARAZU NE TREBAJU STEROIDI, NITI LAŽNO MORALISANJE: Priznao da je otišau u Arabiju zbog novca, zato je daleko i voljeniji od Sinera!

Objavljeno: 28.10.24 u 19:08

Priznao je potpuno iskreni Alkaraz!

Janik Siner praktično igra sezonu života bez ikakve vrednosti, jer je dokazano i pored pozivinog ishoda na doping destu ostao bez suspenzije, pa uz pomoć steroida beleži ovakve rezultate.

Ipak, umesto da bude skroman i „podvije rep“, Italijan nastavlja sa banalnim izajvama i tvrdi kako na turinir u SA nije išao samo zbog novca.

„Ne igram tenis zbog novca. To je jednostavno. Naravno, nagrada je lepa i sve to, ali… putovao sam tamo jer su tamo bila šestorica najboljih tenisera na svetu, tako da sam mogao da se ‘izmerim’ s njima“, izjavio je Siner.

Ipak, Karlos Alkaraz niti je uzimao klostebol, niti je sklon lažnom moralisanju, pa je sasvim otvoreno priznao glavni motiv puta na Bliski istok.

„Ako kažem da sam tamo otišao iz zabave i zaboravio na novac, slagaću. Svako radi za to. Takav je život. Volim da igram tenis… Ne razmišljam baš mnogo o novcu. Igram iz ljubavi i zabave. Ali, morate biti realni. Moraš da misliš o zaradi. U Arabiji je bila najveća nagrada u istoriji, tako da je to bila dobra motivacija za mene“, rekao je Alkaraz, koji je u Rijadu izgubio u finalu od Sinera.

 

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter