0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Aba League Season 2023 2024 Final Game 3

FOTO: STARSPORT

ZLATKO ZAHOVIČ: „Nisam pričao ni sa kim iz novopostavljenog rukovodstva“

Objavljeno: 28.10.24 u 10:31

„Partizanov voz krenuo je sa stanice!“

Priče o potencijalnom povratku Zlatka Zahoviča u Partizan ponovo su uzburkale sportsku javnost. Zahovič, nekadašnji prvotimac crno-belih, ostavio je trag kao igrač, a njegove upravljačke veštine, posebno s Mariborom, gde je dva puta stigao do Lige šampiona, bude optimizam među navijačima Partizana. Ipak, Zahovič je za Sport Klub pojasnio trenutnu situaciju.

Što se mog eventualnog, u medijima pominjanog angažmana tiče, dopuniću ono što sam ranije rekao: nisam pričao ni sa kim iz novopostavljenog rukovodstva, niko me nije zvao, prema tome nema osnova za neko širenje priče po tom pitanju – rekao je Zahovič, osvrnuvši se na spekulacije o svom dolasku.

Pozitivna promena atmosfere u Partizanu takođe je tema kojoj se posvetio u svom odgovoru, osvrnuvši se na obnovljeni entuzijazam u klubu.

Šta je bitnije od svega? Partizanov voz krenuo je sa stanice! To je vest nad vestima, ohrabrujuća za pristalice velikog kluba… Desetine, ma, stotine ljudi iz raznih krajeva Evrope me zvalo, interesuju se, drago im je, dižemo se, oseća se dobra atmosfera, preko noći je uplovila pozitivna energija, uspravićemo se, ne sumnjam, bićemo zadovoljni. Kad? Za sve je potrebno strpljenje. I vreme. Sa takvim kredibilnim i imenima u rukovodećem aparatu, svaki potez je lakši, dakle, izvodljiv. Peđa i Danko uz predsednika Ljajića, garant da će se Partizan vratiti na stare, dobre staze. Svima je, verujem, jasno da tek sad, posle početne euforije i tapšanja po ramenima, sledi posao, slede veliki izazovi, čini mi se da je kompletna ekipa već pokrenuta, navijači su na svojim mestima, gledao sam utakmicu protiv Čukaričkog, klub se probudio.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter