1
Domaći fudbal
Stadion FK Partizan Drone Total

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVA IDEJA PARTIZANA: Stranac za direktora omladinske škole?!

Objavljeno: 28.10.24 u 09:48

Još uvek se vaga u Humskoj ko je najbolje rešenje!

Vladimir Vermezović bio je glavni kandidat za poziciju novog direktora omladinske škole Partizana i obavio je razgovor sa Rasimom Ljajićem, novim vođom kluba. Ipak, pregovori su iznenada zastali.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, razlog za promenu plana leži u pojavi nove ideje u Humskojangažovanje stranog stručnjaka za poziciju direktora omladinske škole, kao potencijalnog rešenja za trenutni haos u ovoj važnoj klupskoj instituciji.

Iako se konkretno ime ili zemlja još ne spominju, Španija se čini logičnim izborom, budući da Predrag Mijatović tamo ima snažne veze iz vremena kada je gradio karijeru u Real Madridu. Druga opcija mogla bi biti Holandija, poznata po kvalitetnim fudbalskim akademijama, gde je Danko Lazović proveo deo svoje karijere.

Ideja o angažovanju stranca je i dalje u ranoj fazi, dok se procenjuje koliko bi taj potez mogao doprineti stabilizaciji škole, koja trenutno ima previše trenera, a najtalentovaniji mladi igrači sve češće napuštaju klub, neki čak prelazeći u večitog rivala. Sve više se primećuje da Partizan više ne proizvodi talente kao ranije, što se pripisuje nesređenom stanju i nedostatku sistema u omladinskoj školi.

6
0
1 Komentara
  1. Slažem se.
    Španac bi bio pun pogodak.
    Mislim da sui nama po mentalitetu španci jako blizu a znamo šta je španija u fudbalu.
    Pogotovo koliko su kod njih mladi fudbaleri kvalitetni.
    Mislim da bi to bilo jako dobro, jedino nisam siguran kako bi to išlo zbog jezičke barijere.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter