0
Evroliga
Maccabi Tel Aviv v Zalgiris Kaunas Turkish Airlines EuroLeague

Maccabi Tel Aviv v Zalgiris Kaunas Turkish Airlines EuroLeague

KATASTROFALAN PORAZ ŽALGIRISA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Trinki i Smailagić primili 100 poena i izgubili sa 18 razlike! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.24 u 18:19

Loša uvertira pred meč sa crveno-belima!

Košarkaši Crvene zvezde u sredu putuju u Kaunas, gde će se suočiti sa Žalgirisom, a trenutak za ovaj duel mogao bi biti povoljan za beogradski tim.

Iako je litvanski velikan ostvario impresivnih 4-1 u dosadašnjem toku Evrolige, ovog vikenda doživeo je težak poraz u nacionalnom prvenstvu. Na gostovanju protiv Vulvsa, Žalgiris je primio čak 100 poena i izgubio sa ubedljivih 18 razlike – 100:82.

Ekipa Andree Trinkijerija doživela je pad, naročito u trećoj četvrtini, koju je izgubila sa 32:14. Iako su do poluvremena gubili sa samo pet poena razlike (43:38), Vulvsi su u drugom poluvremenu bili nezaustavljivi, uvećavši prednost čak na 24 poena u određenim trenucima.

Trinkijeri nije štedeo glavne igrače, ali Žalgiris nije uspeo da pronađe odgovor na žestoku igru Vulvsa. Na parketu su bili svi ključni igrači, uključujući Giedraitisa, Lekavičusa, Ulanovasa, Danstona, Franciska, Maneka i Smailagića.

Silvijan Francisko je bio najistaknutiji u redovima Žalgirisa, sa 25 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok je Alen Smailagić dodao 12 poena i tri skoka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiriskaunas)

U redovima Vulvsa, Endru Endruz je postigao 21 poen, a Entoni Kauan je dodao 20.

Crvena zvezda se nada da bi trenutna forma domaćina mogla da joj ide u prilog u ovom evroligaškom okršaju, zakazanom za sredu u 19:00 časova.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter