0
Evropske lige
Leganes

FOTO: Printscreen/Instagram/FC Leganes

POBEDA ŠPANSKOG PRVOLIGAŠA NA SRPSKI POGON: Bivši fudbaler Partizana strelac, još dva Srbina odigrala ceo meč! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 27.10.24 u 17:30

Prvi pogodak Darka Brašanca ove sezone!

U okviru 11. kola španske La Lige, ekipa Leganesa ostvarila je ubedljivu pobedu na domaćem terenu savladavši Seltu sa 3:0. Meč je bio prelomljen u drugom poluvremenu, kada su domaćini prikazali ofanzivnu igru i uspeli da postignu sva tri gola.

Prvi pogodak za Leganes postigao je Dijego Garsija u 59. minutu, otvarajući put ka sigurnoj pobedi. Darko Brašanac, srpski vezista koji je ušao u igru u 54. minutu, pridružio se strelcima u 78. minutu preciznim šutem. Konačnih 3:0 postavio je Serhio Gonzalez Poirije samo četiri minuta kasnije, u 82. minutu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C.D. Leganés (@cdleganes)

Srpski fudbaleri Matija Nastasić i Marko Dmitrović odigrali su celu utakmicu za Leganes, dok je Mihailo Ristić ostao na klupi Selte.

Pobedom su fudbaleri Leganesa zauzeli 14. mesto na tabeli sa ukupno 11 bodova, dok se Selta trenutno nalazi na 11. poziciji sa 13 bodova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C.D. Leganés (@cdleganes)

U sledećem kolu, Leganes će gostovati Đironi, dok će Selta igrati kod kuće protiv Hetafea.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter