3
Košarka
Ostoja Mijailovic Press Conference

FOTO: STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: „KK Partizan protiv vređanja bilo koga“

Objavljeno: 27.10.24 u 16:45

„Pred rukovodstvom fudbalskog kluba je mnogo posla“

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, juče je bio prisutan među gotovo 20.000 navijača na stadionu u Humskoj, gde su crno-beli savladali ekipu Čukaričkog sa 3:1 u okviru prvenstvenog duela. Dolazak novog rukovodstva doprineo je oživljavanju entuzijazma među navijačima, što je rezultiralo impozantnim odzivom i podrškom za ekipu koju vodi Savo Milošević.

Iako je atmosfera na stadionu bila ispunjena zajedništvom „crno-bele porodice“, povremeni uvredljivi povici sa tribina bacili su senku na ovaj prizor. Posle utakmice, u medijima su se pojavila pitanja o tome zašto Mijailović nije direktno osudio te povike, na šta je on odgovorio podsećajući na svoje ranije stavove i stavove kluba.

Pred rukovodstvom fudbalskog kluba je mnogo posla, kako na stabilizaciji kluba tako i na edukaciji navijača. U tome imaju i podršku i pomoć čitavog JSD Partizan. Uvrede sa tribina su ružna pojava i njima nije mesto na sportskim borilištima.

Takvo ponašanje nije počelo juče, nego godinama i decenijama unazad i usmereno je bilo prema mnogima. Kao sportsko društvo, mi činimo sve da ružni povici sa tribina ne kvare sliku, u ovom slučaju sa našeg stadiona.

Mislim da lepa slika punih tribina posle toliko vremena i podrška na novom početku zaslužuju pohvalu. Ta podrška mnogo znači svima u klubu i celom JSD Partizan. Ali, da ove ružnije, moram reći, nasleđene stvari zaslužuju kritiku, svakako zaslužuju.

Radi se mnogo na tome da promenimo svest kod navijača, kako bi svu svoju energiju usmerili na podršku timu, a ne neke druge stvari. Verujem da ste videli brojne akcije KK Partizan protiv vređanja bilo koga, to je put kojim želimo da idemo – objasnio je Mijailović za “Republiku“.

2
7
3 Komentara
  1. Znaš gde su vrata.
    I onako si suvišan.
    Sve ove godine radiš protiv kluba za svog šefa kojeg braniš.
    Tvog šefa koji je uništio srpski sport i sve u Srbiji a naročito Partizan !!!

    1
    0
    Odgovori
  2. Vredjaćemo ga dokle god traje kriminal njegove Crvene Zvezde, njenih sudija i njene sudijske organizacije i dokle god ne podnese ostavku na sve funkcije u državi !!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter