1
AdmiralBet ABA Liga
Kalinic u Zadru

FOTO: Printscreen/X

HRVATU TEŠKO PAO PORAZ OD ZVEZDE PA UDARIO NA KALINIĆA: “ Juče je u Zadru ispao primitivac“ (FOTO)

Objavljeno: 27.10.24 u 16:16

„Potpuno bespotrebno!“

Crvena zvezda ostvarila je trijumf nad Zadrom, uprkos tome što je tokom utakmice gubila čak 19 poena razlike. Jedan od ključnih igrača u ovom preokretu bio je Nikola Kalinić, koji se, zajedno sa ostatkom ekipe, suočio sa brojnim uvredama koje su dolazile od navijača domaćina.

Po završetku susreta, Kalinić je na specifičan način odgovorio publici – podigao je ruku i gestom pokazao da „ne čuje“ povike, šaljući time jasnu poruku okupljenim navijačima. Ovaj potez izazvao je različite reakcije – dok ga jedni smatraju odgovorom na uvrede, drugi u hrvatskoj javnosti ovaj gest opisuju kao nepotrebno provokativan.

Na društvenim mrežama, pojedinci su kritikovali Kalinića, označavajući njegovo ponašanje kao „primitivno“. Jedan korisnik je napisao:

Nikola Kalinić juče je u Zadru ispao primitivac. Potpuno nepotrebno! Igrač je plaćeni profesionalac koji ne sme da ulazi u bilo kakve lične sukobe i rasprave sa navijačima. Samo policija i obezbeđenje mogu da zavedu „red“ u dvorani, a ne gostujući igrači!

2
10
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter