2
Domaći fudbal
Serbia U21 v Ukraine U21 Qualifying round Group H

FOTO: STARSPORT

IPAK NIŠTA OD VERMEZOVIĆA?! Partizan pronašao drugog kandidata!

Objavljeno: 27.10.24 u 15:44

Dževad Prekazi kandidat!

Vanja Radinović se povukao sa mesta direktora omladinske škole Partizana. Privremeni organ kluba pokrenuo je promene na ključnim pozicijama, čime je počelo rešavanje zaostalih problema.

Iako je kao glavni kandidat za Radinovićevog naslednika figurirao Vladimir Vermezović, koji je bio blizu povratka u Partizan, pregovori su se nedavno zakomplikovali i na kraju propali. Predrag Mijatović i Vladimir Lazović, odgovorni za sportski sektor, sada traže novo rešenje.

Prema saznanjima Meridian sporta, ozbiljan kandidat za preuzimanje omladinske škole je bivši fudbaler Partizana, Dževad Prekazi. Prekazi nije stranac kada je reč o omladinskom sistemu Partizana — svojevremeno je bio trener generacije 1999. godišta, radio kao skaut crno-belih i bio asistent u mladoj reprezentaciji Srbije.

Serbia U21 v Ukraine U21 Qualifying round Group H
FOTO: STARSPORT
Serbia U21 v Ukraine U21 Qualifying round Group H

U slučaju da Prekazi prihvati poziciju, pred njim će biti zahtevni zadatak revitalizacije škole koja je nekada bila među najprestižnijima u Evropi, ali je poslednjih godina izgubila vodeću ulogu. Njegov tim bi trebalo da uključi i bivše igrače Partizana, što se već pokazalo kao uspešan recept za razvoj mladih talenata i stvaranje značajnih prihoda za klub.

Trenutno, ulogu v.d. direktora omladinske škole obavlja Nenad Marinković, koji, zajedno sa Miralemom Sulejmanijem, radi i kao skaut za prvi tim.

8
1
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter