0
Fudbal

FOTO: Starsport

DIREKTOR REPREZENTACIJE OTKRIO! Srbija pojačana sjajnim igračem napada Švajcarsku i Dansku!

Objavljeno: 27.10.24 u 13:39

Srbija jača pred odlučujuće utakmice!

Direktor A reprezentacije , Stevan Dika Stojanović je u razgovoru za „Kurir“ otrkio da će nakon 5 meseci pauze selektor Dragan Stojković Piksi, na raspolaganju imati fudbalera Juventusa, Dušana Vlahovića .

-Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove-, rekao je Stojanović.

Na pitanje da li će biti još povratnika, popularni Dika je ostao anoniman:

Da se razumemo, selektor se nije odrekao nijednog fudbalera, posebno ne onih koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Liga nacija kao takmičenje poslužila nam je da u jakoj konkurenciji i sa kvalitetnim timovima proverimo igrače koji su budućnost i koji nisu imali priliku da redovno igraju za Srbiju. Sve ostale znamo, jer su sa nama svih ovih godina prošli mnogo toga. Hajde da ne otkrivam imena, videće javnost kada bude objavljen spisak-, zaključio je Stojanović.

Srbija igra 15. novembra protiv Švajcarske ugostima da bi 3 dana kasnije u Leskovcu dočekala selekciju Danske.

Standings provided by Sofascore

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter