0
Fudbal
marko nikolic 44286

FOTO: Starsport

PARTIZAN ODRŽAVA BRATSKE VEZE SA RUSIJOM: CSKA stiže u Humsku!

Objavljeno: 27.10.24 u 12:10

Trener Armejaca najavio dolazak!

Proslavljeni srpski stručnjak Marko Nikolić, sada trener CSKA, potvrdio je da će njegov tim gostovati Partizanu u Beogradu na proleće, verovatno u martu.

On je u razgovoru za „Mozzartsport“ otkrio:

Sve je dogovoreno, samo je ostalo termin da se precizira. Nije bilo dovoljno vremena da utakmicu „udenemo“ u novembarsku pauzu, ali je mart zgodan termin. Da to bude sportski revanš za ono letos, kada je bilo prelepo-, rekao je Nikolić

Potsetio se bivši strateg crno-belih letošnjeg meča u Moskvi:

Partizanovu utakmicu sa CSKA gledalo je oko 28.000 navijača. Tim je proveo prvu fazu priprema u Moskvi, igrao je i sa Dinamom, a samo od učešća na Bratskom kupu dobio je oko 100.000 evra-, istakao je Nikolić.

Ova utakmica ima poseban značaj jer se održava 20 godina nakon njihovog dvomeča u osmini finala Lige UEFA iz 2005. godine. Tada su se timovi sastali u uzbudljivim mečevima. Očekuje se da će ovaj meč dodatno ojačati veze između dva kluba i stvoriti novu uzbudljivu fudbalsku priču.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter