1
Tenis
2020 Fed Cup Europa/Africa Group I Event B

FOTO: Starsport

KONAČNO: Sjajna Olga Danilović došla do druge titule u karijeri! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.24 u 10:25

Nakon 6 godina pauze nova titula!

Mlada srpska teniserka Olga Danilović došla je do svoje druge WTA titule u svojoj karijeri savladavši u finalu Gvangdžua, Amerikanku Karolajn Dolehajd rezultatom 6:3, 6:1 u dva seta, nakon svega 75 minuta borbe .

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Olga je sjano započela meč, konstantno napadajući servis rivalke i već u petom gemu došla do brejka. Imala je Amerikanka na 4:3 šansu da vrati brejk ali je Olga sjajnim servisima spasila brejk prilike i uzela svoj servis gem, da bi potom u narednom gemu ponovo oduzela servis Amerikanki za konačnih 6:3 u prvom setu.

Danilovićeva je sporo ušla u drugi set, dopustivši rani brejk suparnici, ali je onda ubacila u veću brzinu i osvojila 6 narednih gemova za svega 32 minuta i konačnih 2:0.

Ovo je bio njihov treći međusobni susret i Olga ima sve pobede.

Danilovićevoj je ovo bilo treće finale, nakon titule u Moskvi 2018 i poraza u Lozani od Petre Martić 2022. godine i nakon ove titule Olga će imati rang karijere na 52. mestu WTA liste.

6
0
1 Komentara
  1. Браво, Олга! Честитам! Увек си играла до последњег атома снаге. Труд ће на крају морати да се исплати. Мислим да је ово само нови почетак и да те чека још много титула у каријери.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter