2
Domaći fudbal
Partizan v Cukaricki Serbian Super Liga 2024 2025

during the round 13 Mozzart Bet Serbian Super Liga match between Partizan and Cukaricki at Partizan Stadium (Stadion Partizana, JNA) on 26 October, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

PUBLIKA JE NEŠTO ŠTO JE FALILO MESECIMA: Savo Milošević nakon nove pobede u nizu!

Objavljeno: 26.10.24 u 18:31

Važna pobeda crno-belih!

Partizan je u subotu od 15:55 časova igrao na domaćem terenu protiv Čukaričkog pred prepunim tribinama gde je pobedom od 3:1 uspešno nastavio pobednički niz započet protiv Lučana pre tri kola.

Nakon meča oglasio se Savo Milošević.

„Sigurno da pomaže publika naravno. Momci du dali i preko maksimuma. Mislim da smo igrali mnogo bolje nego u Pazaru, pokazali smo karakter. Uspeli smo sve da vratimo u svoju koristi. Navijači su faktor, ali i kartakter, za sve momcima veliko bravo“, izjavio je Milošević.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

1
0
2 Komentara
  1. da li je neko od bivših bez kojih se „nije moglo“dobio kriviči postupak jer se zna ko su ti koji su uništili i ispraznili kasu kluba…e sad da vidimo cenjeno tužilaštvo!

    0
    0
    Odgovori
  2. da li je neko od bivših bez kojih se „nije moglo“dobio kriviči postupak jer se zna ko su ti koji su uništili i ispraznili kasu kluba…e sad da vidimo cenjenog tužilaštvo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter