0
Domaći fudbal
Spartak vs Crvena Zvezda Superliga Srbije

FOTO: Printscreen

(POLUVREME) DOMAĆI NEMAJU REŠENJE ZA PREKIDE GOSTIJU: Crvena zvezda vodi nakon prvog dela igre! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.24 u 18:49

Zvezda na pogod Luke Ilića do 2 gola prednosti!

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18:00 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka, gde će pokušati da nastave niz od devet pobeda Superligi Srbije.

Domaća ekipa je poslednji put savladala Crvenu zvezdu na svom terenu davne 2012. godine dok je poslednji bod na istom terenu osvojila 2016. godine.

Trener crveno- belih, Vladan Milojević ima velikih problema sa povredama pa se u prvih 11 našao Kanga posle dužeg vremena dok je Maksimović ostao na klupi.

SPARTAK (4-5-1): Dulić – Kaike, Vitorović, Bogićević, Palasios – Todoroski, Ćalasan, Kolarić, Kvaku, Mijić – Babić

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): M. Ilić – Seol, Điga, Leković,Rodić – Krunić, Kanga – Silas, L. Ilić, Milson – Endijaje

Rezultat na poluvremenu je 0:2 za Zvezdu.

Utakmica je bila u tihom ritmu sve do 18 minuta, kada je Luka Ilić centrirao iz kornera, Krunić je malo zakačio loptu koja je došla do Silasa na drugoj stativi koji bez problema trese mrežu za vođstvo gostiju.

U 24. minutu viđena je još jedna odnlična šansa za goste kada se Šerif našao u prilici, ali nije lepo zahvatio loptu, koja je došla do gol linije Spartaka ali su domaći nekako račistili opasnost. U 31. minutu Todorovski je bio u prodoru i pao u kontaktu sa Lekovićem ali sudija nije pokazao na belu tačku. U 41. minutu gosti dolaze do velikih 2:0 kada je nakon centaršuta Ilića iskosa sa desne strane, kapiten Rodić glavom postigao drugi gol na meču.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter