0
Evrokup

Fans celebrating with players of Crvena Zvezda (left to right) Ben Bentil, Miroslav Raduljica, Luka Mitrovic and Branko Lazarevic at 4th game of ABA league finals between kk Crvena Zvezda and kk Partizan, played on June 20th 2023 at Belgrade, Serbia, Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI IGRAČ CRVENE ZVEZDE OSTAO BEZ KLUBA: Krilni centar slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 25.10.24 u 17:48

Nije našao svoje mesto u rosteru izraelskog tima.

Iskusni krilni centar – Ben Bentil koji je nosio dres Crvene zvezde, trenutno je ostao bez angažmana u Hapoelu nakon kratkog nastupa u Evrokupu.

Ove sezone je u dresu tima iz Tel Aviva zabeležio nastup u dve utakmice sa prosečnim učinkom od 4,5 poena, jednim skokom i asistencijom za oko 11,5 minuta na terenu.

Bentil, koji ima 29 godina, kroz svoju bogatu karijeru nastupao je za renomirane timove, uključujući Panatinaikos, Olimpiju iz Milana i čak Dalas u NBA ligi.

Njegov sada već bivši tim Hapoel iz Tel Aviva drži skor od 3-2 u Evrokupu, dok je u domaćoj ligi do sada neporažen sa dve pobede.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter