0
Evroliga
PARTIZAN VIRTUS 133

FOTO: STARSPORT

TOD VORNIK PROKOMENTARISAO ODLUKE SUDIJA U BEOGRADU: „Kordinije se kretao napred u telo Lundberga, pomerio ga je sa puta“ (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.24 u 23:39

Tod Vornik smatra da je Partizan oštećen!

Tod Vornik, redovan saradnik portala „Basketnews.com“, dao je svoj stručni osvrt na meč između Partizana i Virtusa, u kojem je Partizan, prema njegovom mišljenju, bio oštećen sudijskim odlukama.

Vornik, bivši košarkaški sudija i sadašnji trener sudija, ukazao je na ključni momenat u meču, gde smatra da je faul nad Lundbergom postojao.

Ja sam perfekcionista, gledao sam utakmicu Efesa i Olimpijakosa gde nije bilo grešaka sudije u poslednja dva minuta, dakle, moguće je. Kordinije se kretao napred u telo Lundberga, pomerio ga je sa puta. Ako pogledamo i njegovu glavu i pogled, videćemo da traži kontakt rukama, ali nije u mogućnosti da vidi da će doći do kontakta telom – rekao je Vornik.

Dodao je i da je sudijska ekipa odlučila da ne pregleda snimak sporne situacije, što je po njegovom mišljenju bila greška, jer je sudijska procena bila da je sve proteklo u skladu s pravilima.

Partizan nije smeo da dopusti da meč dođe do ovakve situacije, jer je trebalo ranije da obezbedi pobedu…

h

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter