0
Evrokupovi
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: Silas (C) celebrates after scoring a goal with Timi Elsnik, Mirko Ivanic and Nasser Djiga (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

CRVENA ZVEZDA OBAVEŠTAVA NAVIJAČE: Evo kako i za koliko mogu doći do karte za meč sa Barselonom!

Objavljeno: 24.10.24 u 17:52

Nema sumnje da će se brzo rasprodati kontigent slobodnih karata.

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava navijače da će članovi kluba od petka – 25. oktobra moći da obezbede pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, dok slobodna prodaja karata za utakmicu sa španskim velikanom počinje u ponedeljak – 28. oktobra. Svaki član će moći da kupi po dve ulaznice.

U prodaji će biti samo devet hiljada pojedinačnih ulaznica, a do karata svi zainteresovani mogu doći na blagajnama stadiona, kao i onlajn putem linka.

Kako bi nagradili navijače koji verno prate crveno-bele i u domaćem prvenstvu, veći kontingent ulaznica će biti ostavljen i za dan meča sa Vojvodinom – 2. novembra, a prodavaće se po istom principu kao što je to bilo posle duela sa Radničkim iz Niša. Sa kupljenom kartom ili sezonskom ulaznicom posle meča sa Vojvodinom svako će moći da obezbedi dve ulaznice za meč protiv španskog tima, te će svi zvezdaši moći da isprate duel izbranika Vladana Milojevića i kupe kartu za Barselonu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Paketi karata su i dalje najpovoljnija opcija za sve one koji žele da uživaju na stadionu “Rajko Mitić” u Ligi šampiona. Napominjemo da je ostalo još tri hiljade paketa i da oni neće biti konvertovani u pojedinačne ulaznice bez obzira na to koliko se pojedinačne karte brzo budu prodale.

Crvena zvezda će dočekati Barselonu 6. novembra od 21 sat, a cene pojedinačnih ulaznica su sledeće:

– Sever i jug – 3500 dinara
– Istok – 6000 dinara
– Zapad – 7000 dinara

Cene paketa:

– Sever i jug – 7000 dinara
– Istok – 12000 dinara
– Zapad – 15000 dinara

Radno vreme blagajne na stadionu “Rajko Mitić” – radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom od 11 do 16 časova.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter