0
Evroliga
Nemanja Nedović

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

CRVENA ZVEZDA GOSTUJE U MADRIDU: Mogu li crveno-beli do perfektnog skora u gostima?!

Objavljeno: 24.10.24 u 13:45

Zvezda bez poraza na gostovanju!

Večeras od 20:45košarkaši Crvene zvezde gostuju na jednom od najtežih gostovanja u okviru petog kola regularnog dela Evrolige, ekipi Reala u Madridu.

Trenutni skor u Vizink centru je 6-2 u korist domaće ekipe, a Crvena zvezda je ovde slavila poslednji put kada je januara 2021. godine predvođena Dobrićem i Voldenom priredila iznenađenje.

U prethodnom duplom kolu, obe ekipe su ostvarile polovičan učinak, Real je dobio Panatinaikos a izgubio od Baskonije, dok je Zvezda bila bolja od Fenerbahčea a poražena od Barselone.

Crveno- beli su otputovali u glavni grad Španije bez najboljeg igrača Džoela Bolomboja, dok je kod Reala upitan Džanan Musa.

Kladionice smatraju domaćina za ubedljivog favorita, pa se „kec“ plaća sa 1.23, dok se dvojka množi sa 4.6. Hendikep iznosi –8.5, i uplata na Real se množi sa 1.88, dok se uplata na Zvezdu množi sa 2.01. Grancia za ukupne poene iznosi 164.5 i uplata na manje donosi 1.92, dok uplata na više daje 1.97.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter