1
Domaći fudbal
Partizan Press Conference

during the Press conference at stadium FK Partizan (JNA) on October 05, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZORAN ŠEĆEROV BRUTALNO ISKREN: Nisam siguran da će uspeti da spasu Partizan, ali jedna stvar me raduje više od dolaska Ljajića! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.24 u 08:44

Već kreće analiza nove uprave!

Nakon jučerašnje sednice Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, rešeno je da Rasim Ljajić, bivši državni funkcioner preuzima mesto prvog čoveka novoformiranog privremenog odbora kluba iz Humske. Među njegovim najbližim saradnicima biće Danko Lazović i Predrag Mijatović.

Na gostovanju Tanjugu, Zoran Šećerov, sportski novinar je istakao da nije siguran da li će moći da pronađu izlaz iz krize kluba, ali da je nedvosmisleno da su sada ljudi sa dobrim namerama po klub sada u upravi.
– Poslužiću se floskulom časnog Rasima, oni vide svetlo na kraju tunela. Ja bih voleo da oni budu evropski klub, ali to ne zavisi samo od njih, ne znam da li će uspeti. Ipak, bitno je da imaju dobru volju da reše sve probleme. Najlakši način za povratak jeste da imaju dobre rezultate –  kaže Šećerov, te navodi ključne greške:
– Loš skauting, loš tim, loši rezutlati, finansijski problemi, svađa sa navijačima. Teško je sve shvatiti ako niste baš u klubu, ali vidi se i spolja da mnoge stvari tu ne štimaju. Dobro je što se vratila sjajna ekipa, mene mnogo više raduje dolazak Mijatovića i Lazovića, to su sjajni ljudi. Takođe i potez sa Milkom Forcan je sjajan jer ona zna mnogo o marketingu.
Dodao je da treba vreme.
– Sve je ovo proces, sve to da se Partizan vrati na staze stare slave zahteva vreme. Biće mnogo grešaka, naprosto je ljudski grešiti. Pogrešan potez ne traži da se sve menja nakon dva poraza, strpljivo i organizovano i jasnom željom jedino Partizan može da se vrati unazad ako bude srljao. 
8
0
1 Komentara
  1. Zoran Šećerov je započeo novinarsku karijeru u „Partizanovom vesniku“ kod Mileta Kosa, kao navijač Partizana.. Kasnije je za šaku dolara promenio dres, tako da je sada „delija“. To što je napisao nije analiza, već podsvesna želja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter