2
Evrokupovi
monaco zvezda 4059

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SADA MORA DA SE ZAPITA ZAŠTO I DALJE NEMA BODOVA: Evo kako su crveno-beli poraženi u Monaku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.24 u 09:39

Moglo je biti i ubedljivije!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Monaka, rezultatom 5:1, na gostujućem terenu u utakmici trećeg kola Lige šampiona na stadionu „Luj II“. Za domaću ekipu pogodio je dva puta Minamino i po jednom Embolo, Singo i Aklijuš, dok je za srpskog šampiona bio strelac Šerif Endiaje iz penala.

Nakon ove utakmice crveno-beli i dalje nemaju nijedan bod u Ligi šampiona sa gol-razlikom 2:10. Francuska ekipa sada ima sedam bodova i još uvek je bez poraza.

Srpski šampion je zabeležio dva poraza na startu takmičenja, izgubivši od Benfike rezultatom 1:2 i od Intera sa 4:0.

Monako se pre ovog meča nalazio u vrhu sa četiri boda zahvaljujući pobedi nad Barselonom i nerešenom rezultatu protiv zagrebačkog Dinama.

Ove dve ekipe su se susrele u grupnoj fazi Lige Evrope 2022. godine, kada je Monako pobedio u oba susreta, uključujući domaći trijumf od 4:1. Glavni sudija ovog meča je Nemac, Tobijas Štiler.

Problem za Zvezdu naišao je već u uvodnim minutima utakmice, kada se Bruno Duarte, deluje, teže povredio usled rupture zadnje lože i morao ekspresno da napusti teren.

Monako je poveo nakon svega 20 minuta igre, jer su treću veliku šansu iskoristili preko Takume Minamina, starog poznanika crveno-belih.

Ipak, nije dugo Zvezda čekala na poravnanje rezutlata, jer je svega par minuta kasnije Šerif Endiaj sa bele tačke postavio ravnopravan rezultat.

Monako je duboko u nadoknadi došao do prednosti.

Domaći tim je krenuo ofanzivnije u drugom poluvremenu. U 50. minutu Aklijuš je snažno šutnuo sa dvadesetak metara, ali Ilić je dobro reagovao.

Usledio je kratak period u kom je srpski šampion imao blagu inicijativu, ali bez konkretnije šanse

FOTO: StarsportOnda, „bomba“, Vilfred Singo, defanzivac Monaka je opalio sa trideset metara, a Marko Ilić je bio nemoćan, majstorija. Rezultat je posle 54. minuta bio 3:1.

Samo tri minuta kasnije, novi gol u mreži crveno-belih, strelac Bril Embolo, ali pogodak je ipak bio poništen, reprezentativac Švajcarske je igrao rukom.

FOTO: StarsportMinamino je bio strelac posle greške Rodića u 70 minutu. Prethodno je i Luka Ilić pogrešio, rezultat 4:1.

Pred sam kraj meča pogodio je i Aklijuš, tako da je konačan rezultat bio 5:1 u korist Monaka. Ubedljivo. Bolno.

 

Standings provided by Sofascore
8
0
2 Komentara
  1. Nema bodova zato sto igrači nemaju muda i srce za pobedu!
    Nema bodova zato sto imaju strah da napadaju i prepustaju igru protivniku!
    Nema bodova zato sto trener unapred njima napuni glavu kako je to nemoguce a ne da nije nemoguce nego je ekstremno moguce ali se i trener plasi!
    Zasto i dalje imamo pocetnicke greske?
    Kaze Miloje kasnimo dve sekunde?
    A što?
    Pa pitanje za Miloja i upravu glasi zar mi treniramo balet ili klikere u odnosu na druge?
    Nema kondicije?
    Pa gospodo draga to ne sme da se desava!
    Brukate Zvezdino ime i taj dres koji su nosili svetski i evropski prvaci!
    Nemojte vise porediti molim vas bilo kakav tim sa onim iz Barija zato sto im niste ni do nokta!
    Taj tim bi danas bio konkurentan za osvajanje LŠ a ovaj sadašnji bi napunio gore nego Monako sinoć!
    Toliko o raznoraznim floskulama nase genijalne uprave i trenera!
    Kazu ljudi dobro je sto je Miloje iskren…super a sta vi „majstori“ radite na tim treninzima?
    Četiri igrača nam se povredila,završili smo meč sa igračem manje a da nismo dobili crveni karton!
    Hoce li neko objasniti ovo i odgovarati?

    0
    0
    Odgovori
  2. CZ nije izgubila u Monaku, već u Srbiji.. Realno, najjači je klub iz Srbije, ali zaštitu koju ima u naprednoj Srbiji i FSS putem sudijske organizacije pre svega, obezbedjuje joj titulu, tako da u nasem prvenstvu i nema potrebe da se bori… Na taj našin ona nespremna izlazi u Evropu… Tamo se igra drugaciji fudbal od naprednog srpskog, tako da je pravi Mesi sprinter za zvezdinog Mesija, ali to Terziću ne smeta, jer je preko FSS i selektora ceo fudbalski sistem u Srbiji doveo na nivo crnogorske mafije… Igrači koji sada „trče“ za CZ to rade bez osećaja dresa za koji trče, a odlično su plaćeni…A to tvrdi i Vučić, kome je sinoć verovatno pozlilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter