2
Evrokupovi
spajic

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA UNAPRED OTPISANA ZA POBEDU U MONAKU: Kladionice tvrde da je remi moguć, ali pobeda je precrtana!

Objavljeno: 22.10.24 u 15:44

Kladionice rekle svoje!

Fubaleri Crvene zvezde su danas stigli u Monako, gde će se u utorak suočiti sa domaćim timom u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Nakon poraza u prva dva kola od Benfike i Intera, Zvezda se suočava sa Monakom, koji je u dosadašnjem takmičenju savladao Barselonu na stadionu „Luj II“ i igrao nerešeno protiv Dinama u Zagrebu.

Što se kladionica tiće, Crvena zvezda je već unapred otpisana kada su tri boda u Kneževini u pitanju. Koeficijent da će crveno-beli pobediti iznosi ogromnih 9.40.

S druge strane, za remi je nešto pristojnijih 5.20, dok je na pobedu Monaka neočekivano (kada se uzmu u obzir kvote na Zvezd), visokih 1.40 što govori da pobeda nije unapred upisana za velikana sa Luja Drugog.

0
0
2 Komentara
  1. Milojević uništava Olajinku,Kangi ne da da igra a totalne promasaje kao Krunić i Silas forsira do iznemoglosti.Ova formacijaje totalna budalaština .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter