0
Domaći fudbal
Novi Pazar v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

Novi Pazar v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

PARTIZANOV HEROJ GOLOVE POSVETIO OCU: „Juče mu je bio rođendan!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.24 u 10:50

Izuzetno bitan pogodak, kako za njega, tako i za klub.

Partizan je u okviru 12. kola Superlige Srbije gostovao ekipi Novog Pazara i tom prilikom slavio sa 4:3.

Heroj je bio Stefan Kovač, koji je postigao dva gola, a posebno bitan bio je drugi gol, u 93. minutu meča. Nakon pobede, Kovač je rekao:

„Veoma teško i nezgodno gostovanje! Bili smo toga svesni i pokušali smo da od starta utakmice kontrolišemo igru. Međutim, primili smo dva gola iz dve, da kažem, polu-kontre.“ – rekao je Kovač i odmah potom dodao:

„Ja mislim da smo utakmicu dobili na karakter i da smo pokazali da smo Partizan! I kad ne ide rezultat u našu korist, kao kada je na početku bilo 2:0, mi ćemo uvek pokušati da se što pre vratimo u igru i preokrenemo rezultat u našu korist. Znam da smo izazvali stres kod navijača, ali smo zaista pokazali želju i borbenost i to je sada, uz tri boda, najvažnije. Nismo odustali, niti ćemo!“ – zaključio je što se tiče meča.

Golove je kako i sam kaže, posvetio svom ocu.

„Što se tiče golova, svaki je drag na svoj način, ali mislim da je protiv Mladosti zaista prelep gol i eto – njega bih izdvoji od dosadašnjih u dresu Partizana. Svaki od ova dva danas posvećujem svom ocu kome je juče bio rođendan i ujedno se zahvaljujem saigračima, jer bez njih – ne bi bilo ni golova!“ – poručio je Stefan Kovač.

Partizan svoj naredni duel u Superligi igra protiv Čukaričkog, u okviru 13. kola.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter