0
Domaći fudbal

Predrag Mijatovic during the promotion of Karl-Heinz Rummenigge in official ambassador of Sportske igre mladih at Sava centar on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

POVRATAK LEGENDI KLUBA: Evo kada će se Predrag Mijatović i Danko Lazović obratiti javnosti! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.24 u 23:40

Dan koji su navijači Partizana dugo čekali!

Nova uprava FK Partizan priprema još jedno obraćanje javnosti, koje će biti održano u utorak u podne, dan nakon preuzimanja kluba. Rasim Ljajić je na čelu nove uprave, a sa njim dolaze i istaknuti saradnici Danko Lazović i Predrag Mijatović, koji će se po prvi put obratiti medijima.

Pored njih, novu upravu će činiti i biznismeni Milka Forcan, Vojislav Lazarević, Boban Stojanović i Dragan Milovanović, čime se formira novi tim za vođenje kluba.

Ljajić je, nakon održane sednice, najavio sledeći korak.

U utorak ćemo imati sastanak privremenog organa, verujem da će se tada Mijatović i Lazović obratiti javnosti. Nismo sada hteli da svi govorimo, nego da držimo javnost informisanu kontinuirano i da stalno dajemo nove informacije. Oni će takođe govoriti, a ono što je naša ideja to je da sportski sektor ojačamo i smanjimo mogućnost grešaka u transferima igrača –  rekao je Ljajić.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter