1
Domaći fudbal

Rasim Ljajic Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRVI VELIKI POTEZ RASIMA LJAJIĆA: Evo ko će biti deo Partizana u narednom periodu! (EKSКLUZIVNA FOTOGRAFIJA)

Objavljeno: 20.10.24 u 19:08

Franš svedoči velikom danu za Partizan!

Sutra će se održati Skupština Partizana koja bi mogla označiti početak značajnih promena unutar rukovodstva kluba.

Predsedavanje Privremenom komisijom preuzeće Rasim Ljajić, koji će raditi na stabilizaciji kluba i pripremi izbora za novi Upravni odbor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ključna figura u ovom procesu mogao bi postati Predrag Mijatović, bivši igrač Partizana i ugledni sportski direktor, koji je već započeo pregovore sa Ljajićem o mogućem angažovanju.

Na sastanku su prisustvovali i bivši asovi kluba poput Zorana Mirkovića i Dejana Tomaševića, koji su izrazili spremnost da pomognu, a HotSport dolazi od ekskluzivne fotografije.

viber image 2024 10 20 18 54 46 531
FOTO: Privatna arhiva

Ljajić planira da okuplja tim stručnjaka kako bi poboljšao rad kluba i njegov imidž na međunarodnoj sceni. Očekuje

5
3
1 Komentara
  1. Samo da vidim ledja Vucelicu i Vazuri a Zecevicu i Curkovicu bih zabranio bilo kakav kontakt i prilaz klubu dok god su zivi. Rasimu porucujem da stupi u kontakt sa Ostojom Mijailovicem i da pita za savet.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter