0
Košarka
KSS, konferencija za medije

KSS, konferencija za medije

NEBOJŠA ČOVIĆ JE JASAN: „Očekujemo veliku podršku klubova!“ (FOTO)

Objavljeno: 20.10.24 u 13:30

„Ono što nam preostaje je da zajedničkim snagama radimo!“

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović izjavio je danas na konferenciji za medije da je zadovoljan krajnijim ishodom pregovora sa Svetislavom Pešićem, koji je od danas zvanično produžio ugovor sa KSS-om do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje.

Razgovori sa Pešićem su trajali neko vreme. Pešić je imao neke obaveze, meni je drago da smo dogovorili saradnju. Nemam šta da vam pričam šta je iza njega i šta je urađeno. Za nas je bilo najvažnije da obezbedimo kontinuitet za ono što je urađeno prethodnih godina. Mislim da je to želja i nacije i igrača – rekao je Čović, pa dodao:

KSS, konferencija za medije
KSS, konferencija za medije

Ono što nam preostaje je da zajedničkim snagama radimo. Očekujemo veliku podršku klubova. Svi računaju da je sve završeno, imamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i tu nam treba podrška klubova. Ugovor koji smo potpisali je na period do 30. septembra 2025. godine. Sa mogućnošću da nastavimo dalje i idemo u nove izazove – istakao je Čović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter