0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAMBI TOŠIĆ UDARIO NA PARTIZANOVE STRANCE: „Neki voze automobile G klase, puše nargilu – A Natho gine na terenu“

Objavljeno: 20.10.24 u 11:16

„Sve je iskrivljeno“

Legendarni fudbaler Partizana, Zoran Tošić, u otvorenom intervjuu za „Mozzartsport“ govorio je o svom povlačenju sa terena i prelasku u trenerske vode, kao i o stanju u klubu i vremenu kada su strani igrači igrali za crno-beli dres s posebnom posvećenošću.

Prisjećajući se tih dana, Tošić je istakao kako su stranci poput Dijare, Žuke i Moreire bili primer profesionalizma.

Dijara je uvek bio nasmejan, upoznao je ovdašnji mentalitet još dok je bio u BiH, nikad nisi mogao da ga vidiš neraspoloženog. Žuka i Moreira su bili, izvinite da izrazu, j…. Došli su u Beograd da završe posao. Nije ih interesovalo da li pada sneg, kiša, da li je teren neravan ili blatnjav, bili su – profesionalci. Primer nama mlađima. Baš sam se tad pitao gde ih je klub ‘iskopao’. Jeste, bili su plaćeni i po pet puta više, malo smo ih gledali ispod oka zbog toga, međutim, sa ove vremenske distance oni su – ginuli za Partizan!

Tošić je takođe ispričao kako je Almami Moreira jednom prilikom reagovao nakon poraza.

Posle nekog poraza, Moreira nam je svima j… mamu, razumeš. Momci su sve to radili u korist Partizana, što nisam siguran da je sad slučaj. Na primer, vidim Natha, za koga znam da gine i daje sve od sebe, a onda primetim po gradu kako neki voze automobile G klase, puše nargilu… Sve je iskrivljeno! Možda ću sutra biti u Partizanu, velika mi je nepoznanica kako reaguje neko ko ne igra. Na primer, moja generacija je znala da se vrati na teren i zapne još više. Danas, zna se, ide plata, to je to, kakav god da je rezultat – iskren je Tošić.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter