0
Fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BUDI SKROMAN I NAPRAVI REZULTATE: Prvi čovek Zvezde opleo po selektoru Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.24 u 08:45

Zvezdan Terzić smatra da je Stojković napravio euforiju bez razloga!

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić gostovao je u podkastu „Miljanov korner“ gde je govorio o mnogobrojnim temama. Jedna je svakako veliko interesovanje bogatih fudbalskih klubova za najvećeg talenta kluba Andriju Maksimovića, koji prema rečima direktora Zvezde, neće otići za ispod 20 miliona.

Pored toga, Terzić se dotakao i rada selektora Srbije, Dragana Stojkovića. On je izjavio:

– Selektor je u startu pogrešio sa velikim obećanjima. Ljude ne razočaravaju prijatelji, događaji ili rezultati – već očekivanja. U velikoj meri je pravio ludačku atmosferu, što je na kraju platio ceh tako što je bio kritikovan u medijima. I pored toga, on ponovo kreće da baca narod u euforiju, što nema potrebe – rekao je Terzić i dodao:

– Svesni smo da je Srbija mala zemlja i na osnovu čega se on bazira na tu euforiju? Nisu rezultati toliko loši nego kako se to predstavljalo… Mislim da je selektor pogrešio u svom “egomanijačenju” i ne može da šalje hajdučke poruke. Budi skroman i iz skromnosti napravi rezultate. Korak po korak. Naravno, mora da se ulije samopouzdanje igračima, bez prevelike želje za samoreklamerstvo.- zaključuje prvi čovek Crvene zvezde.

7
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter