0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda vs Radnicki, Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR KATAI NAKON OBARANJA REKORDA: „Nisam očekivao da ću postići ovoliko golova!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.24 u 19:25

Ispisao je nove stranice istorije kluba!

Posle ubedljive pobede Crvene zvezde nad Radničkim iz Niša u okviru 12. kola Superlige Srbije, rezultatom 5:1, utiske je izneo Aleksandar Katai, koji je sa dva postignuta gola postao najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije.

Zaista veliki uspeh za mene, moram da priznam da nisam očekivao da ću postići ovoliko golova, te da ću ući u istoriju Crvene zvezde, ali se desilo i iskreno se nadam da se neće na ovome završiti – počeo je Katai.

Zvezdin Magiko je uvek inspirisan protiv Radničkog.

– Video sam pre ove utakmice da sam protiv Radničkog postigao 12 golova, te da sam protiv njih najviše puta bio strelac, a na kraju se ispostavilo i da je baš ova utakmica bila dovoljna za rekord.

Ovim golovima je Katai došao do ukupno 116 u crveno-belom dresu, te se izjednačio sa legendarnim Darkom Pančevom.

– To veoma lepo zvuči, ali nikad nisam jurio individualne rekorde i nagrade. Uvek sam želeo da budem nesebičan i da pomognem ekipi na načine na koje mogu. Naravno, nadam se da će biti još golova, ali ne po cenu igre ekipe.

Izjednačujućeg gola protiv portugalske Brage se uvek rado seća.

– Utakmica protiv Brage, tog gola se uvek rado sećam, kada me pitaju za omiljeni gol. Ta utakmica jeste završena 1:1, ali nam je taj bod bio dovoljan za prolaz dalje – podvukao je popularni Magiko.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter