0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda vs Radnicki, Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ ČESTITAO KATAIJU: „Pravi je lider!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.24 u 19:03

Može da bude zadovoljan partijom svojih igrača!

Šef stručnog štaba Crvene zvezdeVladan Milojević je izneo utiske nakon trijumfa crveno-belih nad Radničkim iz Niša rezultatom 5:1, u okviru 12. kola Superlige Srbije.

– Bilo je dosta dobrih momenata, s obzirom na to da sam već rekao da su reprezentativci dosta kasnili sa povratkom. Izašli smo u nešto drugačijem sastavu. Zadovoljan sam prikazanom igrom. Diktirali smo igru, otvorili utakmicu na pravi način. Čestitam igračima Radničkog i njihovom treneru na prikazanoj igri, želeli su da igraju i da se nadmeću. Idemo dalje – istakao je Milojević.

Luka Ilić je postigao het-trik na današnjem susretu, dok je Katai postao najbolji strelac Superlige.

– Dosta puta sam pričao o Luki Iliću kao igraču, vratilo mu se danas na pravi način. Šta reći za Kataija, čestitam mu od srca, mislim da je to apsolutno zaslužio. Ima dosta toga još da pruži, pravi je lider u svlačionici i primer ovim mladim igračima. Rekao sam da želimo da vidimo Veljka Milosavljevića, zaslužio je to svojim igrama u Grafičaru i reprezentaciji. Dobijaće i on minute. Imamo dosta mladih igrača u miksu sa starijima, tako da bi to trebalo da izgleda dobro.

Zahvalio se i navijačima na podršci, ali i istakao da će biti uz košarkaše.

– Drago mi je da su navijači došli. Što se tiče košarkaša, mi smo jedna porodica i uveć ćemo podržavati sporiste našeg Sportskog društva. Ovoga puta ćemo imati priliku da gledamo spektakl i nadamo se pobedi – zaključio je Milojević.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter