0
Evroliga
Kevin Panter

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on January 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI MU NEDOSTAJE BEOGRAD? Evo šta je rekao Panter!

Objavljeno: 18.10.24 u 17:15

On dobro zna kako je igrati protiv ‘crveno-belih’.

Crvena zvezda večeras na svom terenu dočekuje ekipu Barselone u okviru 4. kola Evrolige. Kevin Panter se po prvi put vraća u Beograd, nakon što je napustio Partizan i otišao da brani boje španskog velikana.

Uoči večerašnjeg susreta, Kevin Panter bio je više nego jasan:

„Da li mi je nedostajao Partizan? Nedostaju mi ti odnosi sa ljudima sa kojima sam to imao u Beogradu. Kako sa ljudima na terenu, tako i van njega. Meč sa Partizanom biće interesantan iz mnogo razloga. Videću neke stare prijatelje. To je najduži period da sam proveo u jednom gradu u svojoj karijeri.“ – rekao je Panter, te potom dodao:

„Zato je Beograd poseban, jer sam na drugim mestima bio samo jednu sezonu. U Partizanu sam proveo tri. I Beograd i Partizan će imati posebno mesto u mom srcu. Povratak u Beograd znači da ću videti neka draga lica sa kojima sam i dalje u kontaktu“ – zaključio je on u razgovoru za Sport Klub.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter