0
Kladionica
Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2

Crvena Zvezda's Nikola Kalinic celebrates during round 2 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Baskonia Vitoria-Gasteiz in Belgrade Serbia on Oct. 9. 2024.foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEPORAŽENA ZVEZDA DOČEKUJE BARSU U RASPRODATOJ ARENI: Mogu li Crveno- beli do nove pobede?

Objavljeno: 18.10.24 u 14:52

Nastavlja se prvo duplo kolo Evrolige ove sezone!

Sinoć su košarkaši Partizana upisali i svoju drugu pobedu u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja. Obe pobede su ostvarene tokom duplog kola, prvog u sezoni, pa je nakon Bajerna, pao i Makabi, a rezultat je bio 91:79 za Crno-bele.

Svoj drugi duel u okviru duplog evroligaškog programa očekuju i košarkaši Crvene zvezde, koji će u krcatoj Areni ugostiti Barselonu večeras od 20 časova. Crveno-beli su sa skorom 3-0 jedina ekipa bez poraza u Evroligi ove sezone, a u utorak su na teškom gostovanju ubedljivo savladali Fenerbahče sa 76:57.

“Ne gledam tabelu, gledam jedino prema sledećem protivniku, a to je Barselona. Idemo utakmicu po utakmicu, kao što smo i govorili od početka sezone – tako ćemo funkcionisati. Za nas je veoma važno da se usredsredimo na ovu utakmicu, duplo je kolo, teško je za sve timove, teško je putovati i igrati. Moramo da ostanemo fokusirani i sada jer igramo protiv veoma kvalitetnog tima”, izjavio je trener Crveno-belih, Janis Sferopulos

Baš kao što izabranici grčkog stručnjaka moraju da budu fokusirani na svoje protivnike, tako će i ljubitelji košarke u AdmiralBetu moći da se fokusiraju na bogatu košarkašku ponudu i uzbudljive specijale, koji se od nedavno mogu vezivati. Pored toga, tu je i široka ponuda za poene igrača sa kvotom 1.92, a svega 3 igrača je dovoljno da se ostvari do 20% freebeta od svake uplate.

Celopkupna ponuda i brojne druge pogodnosti su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno!

Pogledajte kompletnu ponudu, pokupite 20% freebeta od svakog tiketa na kojem ste se kladili na poena za 6 igrača i naplatite svoje poznavanje najbolje evropske košarke!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter