0
AdmiralBet ABA Liga

Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade celebrate during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ISKREN: „Želeo sam da ostanem do kraja karijere“! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.24 u 12:59

Danilo Anđušić pričao o bivšem klubu!

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Danilo Anđušić napustio je Partizan ovog leta i preselio se u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je potpisao za novog učesnika ABA lige , za ekipu Dubaija.

Ekipa iz Emirata beleži sjajne rezultate na startu regionalne lige, pa tako u uvodna četiri kola imaju 3 pobede i jedan poraz, uz jedan veliki skalp nad favorizovanom Crvenom zvezdom.

Bivši član Partizana, govorio je za „MozzartTV“ o odlasku iz Partizana:

– Iskreno, nema tu šta da se krije, nije bilo ne znam kakvih stvari. Meni je istekao ugovor posle dve godine. Sezona je bila takva kakva je bila, neuspešna u svakom smislu. Kvalitetom i znanjem koje smo imali mogli smo mnogo više. Bilo je milion nekih faktora što nismo napravili to što smo mogli. Istekao mi je ugovor, neko vreme posle toga nisam pričao ni sa kim iz kluba, nismo razgovarali na tu temu tako da je logičan sled događaja bio da odem. U tom trenutku sam dobio ponudu Dubaija. –rekao je srpski bek.

Dotakao se razgovora i sa trenerom crno- belih:

Kada sam dobio ponudu čuo sam se sa Željkom  imali smo lep razgovor, ispričali se o svemu što smo prošli u prethodne dve sezone, rekao sam mu da imam ponudu i da ukoliko nema priče o nastavku saradnje da ću najverovatnije da prihvatim. To se na kraju i desilo, tako smo završili priču i stavili tačku na sve to. Partizan je deo mene, mog života i moje karijere. Volim taj klub, ali izgleda da je bilo vreme da nastavim dalje.- ističe Anđušić

Na kraju ističe koliko je ovo bila teška odluka za srpskog košarkaša:

Nije bila najteža, ali svakako teška. Kada sam se vratio u Partizan video sam sebe do kraja karijere u klubu ili da makar ostanem duži niz godina, tako da mi nije bilo lako. Ali ne zbog toga, već više zbog svih tih lepih trenutaka koje smo imali tokom prve godine, šta smo sve prošli i šta sam sve doživeo u Partizanu. Mislim da sam bio deo Partizana onda kada je oko kluba bio najveći hajp, vratili smo mnogu decu na tribine, mnoge privoleli da navijaju za Partizan. To su stvari koje nikad neću da zaboravim i nekako mi je bilo teško kad se setim tih nekih stvari. I teško i lepo. Opet kažem, vreme je bilo da odem dalje. Bilo je lepo dok je trajalo. – zaključuje bek šuter.

Pored Partizana, Anđušić je u svojoj karijeri nastupao za Hemofarm, Megu, Virtus, Bilbao, Uniks, Burg, Igokeu i Monako.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter