0
Evroliga
Maccabi Playtika Tel Aviv v Partizan Mozzart Bet Belgrade Turkish Airlines EuroLeague

Maccabi Playtika Tel Aviv v Partizan Mozzart Bet Belgrade Turkish Airlines EuroLeague

TRENER MAKABIJA JE BIO KRATAK I JASAN: „Moja odgovornost!“ (FOTO)

Objavljeno: 17.10.24 u 23:20

„Možda nam treba širi roster, ali je do mene. Izgleda ružno.“

Košarkaši Makabija pretrpeli su poraz od Partizana rezultatom 91:79 , a nakon meča trener Oded Kataš nije krio razočaranje.

Izraelski stručnjak je na konferenciji za medije istakao da je umor odigrao ključnu ulogu u padu igre njegovog tima u drugom poluvremenu, naglašavajući važnost šuta za tri poena.

Nikada nije lako. Mislim da je u drugom poluvremenu, mogli smo videti na procentu šuta za tri, bili smo umorni. Platili smo za to, i to je to. Nikada nije lepo kada izgubite – rekao je Kataš.

Preuzeo je odgovornost za slabiju igru u nastavku, ali je odbacio krivicu sa svojih igrača, naglasivši izazove sa kojima se suočavaju zbog gustog rasporeda utakmica.

Moja je odgovornost, ne igrača. Naročito u drugom poluvremenu izgledali smo loše, nije to naša igra. Ne želimo da koristimo izgovore, ali težak raspored imamo. Probali smo da rasporedimo minutažu, ali nije bilo dovoljno. Možda nam treba širi roster, ali je do mene. Izgleda ružno. Promašili smo dosta šuteva, ne krivim igrače. Moramo da učimo, budemo bolji i da gradimo nešto posebno – dodao je Kataš.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Posebno je istakao značaj preciznosti u šutu za tri poena u odlučujućim trenucima utakmice.

Igrali smo protiv dobrog tima, i mislim da je procenat za tri odlučio meč. Moramo da dignemo glave, i da budemo sigurni da ćemo u budućnosti igrati bolju timsku košarku – rekao je.

Komentarisao je i dolazak novog igrača, Sejbena Lija, koji se nedavno priključio timu.

Sejben se pridružio nama pre tri dana, ali pokušavamo da napravimo nešto ovde. Treba nam neko vreme, ali to je to. Na kraju, rezultat posle duplog kola je dobar za nas –  zaključio je Kataš.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter