0
Evroliga
GZEqyArWQAAlUVc

FOTO: KK Crvena zvezda

KALINIĆ PRED BARSELONU: „Izgledamo sve bolje i bolje!“

Objavljeno: 17.10.24 u 16:53

Očekuje ih izuzetno težak zadatak, ali uz podršku navijača, sve je moguće.

Košarkaši Crvene zvezde trenutno drže prvo mesto na tabeli Evrolige kao jedini neporaženi tim u dosadašnjem toku takmičenja.

Crveno-beli su ostvarili tri pobede na startu, a sutra ih od 20 časova čeka susret sa Barselonom u „Beogradskoj areni“. Uoči sutrašnjeg duela, Nikola Kalinić, rekao je:

„Očekujemo dobru utakmicu. Hoćemo da igramo što bolje, da postavimo dobre principe da se uigramo i osetimo ko šta radi. Poslednjih par utakmica izgledamo sve bolje i bolje i to nam je cilj, da igramo što bolje i gradimo dobre navike koje će nam pomoći da dobijamo utakmice. Očekujemo punu „Arenu“. Dobar je momenat. U dobrom smo nizu u Evroligi, navijači to cene.“ – rekao je Kalinić, te potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Barseloni je uvek cilj Fajnal-for i titula, takav tim su napravili i ove godine. Milsim da su atletski bolji ove godine, sa malo manje iskustva, ali su potentna ekipa. Moramo da zaustavi njihovo trčanje i kontrolišemo utakmicu sa navijačima i pokušamo da odigramo odbranu kao u prošlim utakmicama. Naravno, da pokušamo da pobedimo.“ – dodao je on.

Uprkos sjajnom startu sezone, Nikola Kalinić smatra da nije vreme za euforiju.

„Rano je još pričati da li je kliknulo. Dve-tri utakmice nisu neko merilo, tek smo u oktobru. Lepo je to, euforija, idemo tamo, osvajamo, ali treba biti strpljiv, još nismo stigli ni do nove godine. Ukapirali smo šta trener traži od nas, našli svoje uloge, sve to leže na mesto i sve ide u dobrom smeru.“ – zaključio je on.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter