0
Evroliga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER BARSELONE U SUPERLATIVU O KEVINU PANTERU: Amerikanac gostuje Zvezdi, a deluje da je u vrhunskoj formi!

Objavljeno: 17.10.24 u 14:12

Ipak, ako je neko umeo da ga zaključa, to su Lazić i Sferopulos!

Košarkaši Crvene zvezde su na sjajan način započeli novu sezonu Evrolige i u uvodna 3 kola imaju maksimalan skor uz jedan veliki skalp na gostovanju u Istanbulu, ekipi Fenerbahčea.

U drugoj utakmici duplog kola crveno-beli dočekuju ekipu Barselone u prepunoj Beogradskoj areni, gde su karte “ planule “ za svega nekoliko sati. Španski tim ne leži srpskom šampionu pa je u poslednjih 11 mečeva tim iz Katalonije odneo sve pobede!

Takođe, crveno-beli će imati ogroman problem u vidu čuvanja visokih igrača Barse, ali i neverovatno dobro na početku sezone raspoloženog Kevina Pantera, koji se vraća u Beograd samo četiri utakmice od odlaska iz Partizana.

O njegovim partijam na početku sezone u superlativu priča trener Blaugrane, Đoan Penjaroja.

„Hteo je da odigra dobru utakmicu, da postigne više nego do sada. Odlično je što ima mnogo igrača koji žele da vode, dobro mu ide“.

„Nemam sumnje u Kevina Puntera, biće dana kada će biti bolji i dana kada će biti drugačiji. Ono što najviše cenim je to što, kada stvari ne idu dobro, nastavlja da radi kako bi se poboljšale“, dodao je Penjaroja.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter