0
Evrokupovi
Crvena Zvezda Zeleznicar Superliga Srbije

head coach Vladan Milojevic i Rade Krunic Crvena Zvezda - Zeleznicar Superliga SrbijeSeptember 2024. 27.9.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TURCI UDARILI NA RADA KRUNIĆA: Zvezdin fudbaler zbog objava na meti navijača Fenerbahčea! (FOTO)

Objavljeno: 17.10.24 u 10:43

Bizarne poruke stižu iz Turske!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su istorijski uspeh u Evroligi, zabeleživši treću uzastopnu pobedu, što je najbolji start koji je ovaj klub ikada imao u ovom takmičenju.

Posebno upečatljiva bila je poslednja pobeda, u utorak uveče, kada su crveno-beli deklasirali Fenerbahče u Istanbulu sa ubedljivih +19.

Rade Krunić, fudbaler tog kluba, odnosno veliki Zvezdaš, objavio je na Instagramu sliku rezultata uz podršku crveno-belima. To je ipak razbesnelo navijače Fenera.

„Gospodine Kruniću, nadam se da nikada nećeš igrati više protiv Fenerbahčea pošto taj meč nećeš zaboraviti do kraja života“, samo je jedan od pretećih komentara Kruniću.

Podsećamo, Rade Krunić je do ovog leta nosio dres Fenerbahčea, iz kog je prešao u Crvenu zvezdu sa kojom igra u Ligi šampiona.

 

13
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter