0
ATP
Untitled

FOTO: Screenshot

NEĆE GA SRUŠITI NI SINER NI ALKARAZ, ALI SUMNJIVA PIĆA HOĆE: Novakov neprocenjiv izraz lica nakon „šota“ misterioznog pića! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.24 u 08:56

Verovatno nije alkoholno s obzirom netoleranciju za njega u islamskom svetu, ali je prilično neukusno sudeći po Novakovom izgledu!

Slem šest kraljeva je ovogodišnji finansijski najprestižniji teniski događaj, a apsolutni prvi nosilac i glavna zvezda turnira je naravno Srbin Novak Đoković.

On je dočekan praktično na najspektakularniji način, uz cveće i počasti, ali i desio se jedan detalj koji je mnogima ostao zanimljiv.

Naime, oni su srpskom teniseru dali „šot“ jednog neimenovanog pića, ali sudeći po reakciji, Novaku je teže palo da popije ovo nego da igra sa Sinerom ili Alkarazom.

Upravo sa svetskim brojem jedan, Janikom Sinerom, i igra danas od 18.30 časova po našem vremenu, a poraz neće pasti preterano teško niti jednom teniseru.

Organizatori su odlučili da svaki teniser koji ispadne na startu dobije ček od milion i po dolara, dok će osvajaču ove egzibicije sledovati čak 6 miliona dolara. Primera radi osvajač nekog od gren slemova dobije oko 2.5 miliona, dakle skoro dva i po puta više.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter