0
Evroliga
fenerbahce zvezda 55607

FOTO: Starsport

JASNIS SFREOPULOS SE OGLASIO NAKON RAZBIJANJA FENERA: Evo šta je trener Zvezde poručio nakon pobede!

Objavljeno: 15.10.24 u 22:12

Odlićan početak Zvezde, ali potom mnogo problema!

Crvena zvezda slavila je u trećem kolu Evrolige ostala perfektna i savladala Fenerbahče u Turskoj rezultatom 76:57.Ž

Nakon pobede oglasio se trener gostiju, Janis Sferopulos.

– Čestitam našim igračima da veoma efektnoj utakmici večeras. Nije lako igrati protiv Fenerbahčea, posebno ovde u Istanbulu. Ovaj tima ima dosta kvalitetnih, ali i dosta igrača sa iskustvom u Evroligi. Za nas je bio čelendž od samog početka da dođemo ovde i odigramo dobro. I zato čestitam svojim igračima na ovoj pravoj, timskoj pobedi. Svi igrači su pomogli večeras d adođemo do pobedimo, bez obzira na to koliko su neki proveli na parketu. Mislim da je ključ naše pobede bila naša odbrana, mi smo dopustili samo 57 poena, naterali smo ih na 10 izgubljenih lopti i mislim da je to bio ključ u nekim momentima kad nismo postizali poene, ali smo nastavljali da igramo izuzetno dobro u odbrani.

Takođe, rekao je i da su iznenadili protivnika.

– Važan je bio i početak prve deonice, ali, mislim da smo ovakvim izdanjem iznenadili našeg protivnika. Nastavljamo dalje, pred nama je težak put, pred nama je maraton. Moramo ostati skromni, da nastavimo da napredujemo i da učimo jedni od drugih, jer smo nov tim. Moramo nastaviti da se borimo, jer još je prerano. Srećno Fenerbahčeu u budućnosti.

Zvezda je ovako ostala u samom vrhu tabele bez poraza u takmičenju, dok je ovo Fenerbahčeu prvi neuspeh.

Standings provided by Sofascore

 

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter