3
Fudbal

FOTO: Printscreen/RTS

RADE BOGDANOVIĆ OPET UDARIO NA PIKSIJA: „Poniženi smo! Jako loša taktika, izmišljanje tople vode!“

Objavljeno: 15.10.24 u 23:05

Opet u centru pažnje!

Rade Bogdanović, koji važi za jednog od najglasnijih kritičara rada selektora Dragana Stojkovića Piksija, ponovo je izneo oštre komentare, ovog puta nakon poraza Srbije od Španije rezultatom 3:0.

Analitičar Radio-televizije Srbije nije štedio reči, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo taktičkim pristupom tima. Na pitanje o razlozima ubedljivog poraza, Bogdanović je bez zadrške rekao:

Večerašnju utakmicu je odlučila jako loša taktika. Ne možete igrače da selite sa pozicije na poziciju. Eksperiment je doveo do poraza. Jesmo izgubili, jesmo poraženi, ali mislim da smo večeras i poniženi. Ako ćemo objektivno da analiziramo, ako vam ekipa svaka tri minuta šutira u gol, a vi da ne šutnete u okvir… Neshvatljivo, iako su Španci prvaci Evrope. Moraš da igraš, imamo dobrih igrača.

Bogdanović je nastavio kritikujući stalne promene u sastavu tima:

Svaka utakmica menjanje tima, tumbanje igrača, izmišljanje tople vode. Veći si katolik od samog Pape, tako mi deluju pojedine funkcije pojedinih ljudi. Ne može da izađe na dobro. Kada vam ljudi sklone loptu, ne vidite ništa od svog tima.

 

41
4
3 Komentara
  1. on neke igrače razigrava i forsira a oni formom to ne zaslužuju.Mjenja pozicije zato što neki moraju igrati bez obzira na sve.Jović je posebna prića

    1
    0
    Odgovori
    • A kako bi Piksi mogao znati da spremi ekipu ili da postavi taktiku..pa on nikada u Evropi nije bio trener …čovek radio u Kini i Japanu, on se uči da bude trener ali slabo mu ide ..pa mi nadrljasmo

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter