0
Lifestyle

Kosarka Basketball Kosarkaski Savez Srbije-Beogradski Acibadem Trofej Srbija v Kina Head coach Aleksandar Sasa Djordjevic Belgrade, 15.08.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGLASIO SE ALEKSANDAR SALE ĐORĐEVIĆ: Evo šta je imao da poruči nakon operacije!

Objavljeno: 15.10.24 u 18:40

Nadamo se da je sada kraj njegovim problemima.

Aleksandar Sale Đorđević, legendarni srpski košarkaš i trener, uspešno je prošao operaciju kuka u Beogradu, rešavajući dugogodišnji problem koji ga je pratio tokom cele karijere.

Ovo nije prvi put da se Đorđević susreće sa ovakvom situacijom, budući da je 2014. godine već bio podvrgnut sličnom zahvatu na Banjici.

Problemi sa kukovima mučili su ga još tokom njegovih igračkih dana, a nastavili su da ga prate i nakon prelaska u trenerske vode.

„Moja druga operacija kuka je prošla odlično kao i pre 10 godina. Hvala profesoru Baščareviću iz bolnice na Banjici i njenom divom osoblju. Želim da izrazim zahvalnost najboljem hirurgu i izuzetnoj osobi. Vidimo se uskoro na ski stazama. I košarkaškim terenima svakako“ – poručila je legenda srpske košarke.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter