1
Kladionica
Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4

FOTO: Starsport

LIGA NACIJA: Posle remija u Beogradu, Orlovi lete u Španiju!

Objavljeno: 15.10.24 u 15:50

Utakmica se igra večeras 20.45!

Večeras nas očekuje uzbudljiv duel između Španije i Srbije!

 

Furija će na domaćem terenu pokušati da osigura prvo mesto u grupi, dok bi pobeda Orlova značila nastavak borbe za dalju fazu takmičenja!

 

Prvi susret dveju reprezentacija završio se bez golova, a Srbija je pokazala da može parirati jednoj od najboljih reprezentacija sveta i višestrukom prvaku Evrope.

 

Iako nas očekaju još dva kola, večerašnje utakmice mogu biti ključne za Srbiju i Dansku u borbi za plasman. Svaki bod je presudan, a pobeda Danske nad Švajcarskom može dodatno da zakomplikuje situaciju za naše Orlove.

 

Ipak, navijači su optimistični! Gol Mitrovića i pobeda od 2:0 u prethodnom kolu nad Švajcarcima su probudili nadu. Dobra vest je da Furija u predstojećem meču neće biti kompletna. Španci će biti oslabljeni odsustvom Lamina Jamala, koji se povredio u duelu sa Danskom, a pored njega selektor De La Fuente neće moći da računa nekoliko važnih igrača.

 

Spremite se za nezaboravno veče uz spektakularne specijale koje je AdmiralBet pripremio za derbi Španija – Srbija! Hoće li Milenković dobiti žuti karton, da li će Rajković upisati 6+ odbrana ili će oba tima izvesti po 5+ kornera? Pokažite svoje znanje i osećaj za igru kroz ove fantastične specijale!

 

Sve je spremno za vrhunsku fudbalsku zabavu, a čeka vas i dodatnih 30% freebeta na prvi depozit! Registrujte se na ovom linku u nekoliko brzih koraka ili na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji. Uz to, nove igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot.

 

Obezbedite dodatnih 30% freebeta i budite večeras uz Orlove!

1
0
1 Komentara
  1. Nisam fudbalski stručnjak ali pitam se kako „stručnjaci “ ne vide da naši igrači kad idu u napad stoje predaleko jedan od drugog i ne kreču se bez lopte prateči akciju nego stoje????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter