1
Fudbal
Screenshot 2024 10 15 090730

FOTO: Printscreen

NAVIJAČI BOSNE I MAĐARSKE POZIVAJU NA TEROR NAD NAŠIM NARODOM: Ubij Srbina se orilo stadionom, hoće li UEFA napokon reagovati? (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.24 u 09:08

Sramotne scene u Bosni i Hercegovini!

Reprezentacija Bosne i Hrecegovine je na svom terenu u Zenici, u okviru drugog kola Lige nacija, poražena od reprezentacije Mađarske, rezultatom 2:0.

Pred kraj samog meča zabeležene su jezive scene kada su navijači obe reprezentacije u jednom trenutku započeli skandiranje, „Ubij Srbina“, a nakon čega su skandirali imena svojih država, Bosne i Mađarske.

Ubrzo nakon meča, snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a prisutni na utakmici tvrde da su „krivci“ za ovo navijači Mađarske koji su prvi počeli sa skandiranjem.

UEFA se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja, i da li će neka od reprezentacija biti kažnjena, mada istorija nam je pokazala da ovakvi događaji u većini slučajeva nisu kažnjavani.

1
7
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter