2
Domaći fudbal
Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4

FOTO: Starsport

ZVEZDA NA SLATKIM MUKAMA: Malog Mesija žele velikani i spremni su da plate ogromnu cifru! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.24 u 09:30

Za novopečenog reprezentativca zainteresovani, Dortmund, Leiverpul, Siti i Juventus!

Mladi fudbaler, Crvene zvezde, Andrija Maksimović se nalazi na sedmom nebu. U manje od mesec dana, debitovao je u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala protiv Partizana, u ligi šampiona kao i u dresu reprezentacije Srbije.

Maksimović ima svega 17 godina, i veliki evropski klubovi su zainteresovani da ga dovedu u svoje redove.

Prema pisanju nemačkog novinara, Floriana Pletenberga, Dortmund je pokazao ozbiljno interesovanje za momka koji je pre par dana potpisao novi ugovor sa crveno- belima do 2027. godine i spreman je da ide i preko 15 miliona evra.

🚨⚫️🟡 Excl | Borussia Dortmund is interested in signing Serbian supertalent Andrija #Maksimovic next summer ✔️

Several top clubs (Juventus, ManCity, Liverpool) are also monitoring the situation of the 17y/o offensive midfielder from Red Star Belgrade.

Maksimovic’s contract at… pic.twitter.com/rSCHTGfEa8

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) October 14, 2024

Pored Dortmunda, u igri su još i torinski Juventus, Mančester Siti, kao i Liverpul koji prate situaciju oko najtalentovanijeg srpskog fudbalera a cena može samo da raste. U slučaju da se ostvari transfer od 15 ili više miliona, to bi postao najveći transfer Crvene zvezde i pretekao bi transfer Gorana Drulica koji je 2001. godine otišao u Saragosu za 13. miliona.

Standings provided by Sofascore

 

9
2
2 Komentara
  1. Šteta za mlade fudbalere, može da se desi da tamo ne dobije minute i od karijere nema ništa, kao : Luka Jović, Kosta Nedeljković …

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro je, da se proda pa da ne moramo vise da ga gledamo u reprezentaciji i da citamo milion hvalospeva za prosecnog igraca.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter