0
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER BAJERNA O ŽELJKU OBRADOVIĆU: „On je legenda, proučavao sam ga“

Objavljeno: 14.10.24 u 22:49

„Imaju potpuno novi tim, ali i dalje jednog od najboljih trenera svih vremena na svetu“

Košarkaši Partizana će u utorak odigrati svoju prvu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni Evrolige, a rival će im biti stari poznanik, Bajern iz Minhena. Prošle godine, nemački predstavnik je slavio u oba međusobna duela.

Pred ovaj susret, trener Bajerna, Gordon Herbert, govorio je s puno poštovanja o Partizanovom strategu, Željku Obradoviću, kao i o atmosferi koju stvaraju navijači crno-belih.

Imaju potpuno novi tim, ali i dalje jednog od najboljih trenera svih vremena na svetu. On je legenda, proučavao sam ga i pokušavao da učim od njega. Biće odlična atmosfera kakvu sam video samo na televiziji. To će mi biti prva utakmica tamo, radujem se tome. To je dobra šansa za naš tim da se dokaže ovde posle velike pobede u Bonu – izjavio je Herbert, prema informacijama sa klupskog sajta.

Bajern je u prva dva kola zabeležio pobedu protiv Real Madrida, dok su poraženi u duelu s Panatinaikosom. S druge strane, Partizan je do sada pretrpeo dva poraza, prvo od Baskonije, a zatim i od Reala, dok su u ABA ligi neporaženi sa učinkom 4-0, nakon pobede nad SC Derbijem u Podgorici.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter