0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic (L) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OSTOJA MIJAILOVIĆ O ŽELJKU OBRADOVIĆU: „On je najveći košarkaški brend u Evropi!“

Objavljeno: 14.10.24 u 16:48

Zaista ga izuzetno ceni i poštuje.

Ostoja Mijailović i Željko Obradović imaju fenomenalan odnos.. Popularni Žoc vratio se u klub kada niko drugi to nije hteo, što predsednik Partizana izuzetno ceni. O treneru ‘crno-belih’, Ostoja uvek priča isključivo u superlativu.

„Željko je najveći košarkaški brend u Evropi i u jedan od deset u svetu, sam sa svojom slavom, energijom, znanjem ovom projektu je dao jednu celinu i napravio ga jednim od najvećih i najpoštovanijih u Evropi.“ – rekao je Ostoja, te potom dodao za RTCG:

„Njegov dolazak je napravio ovaj projekat održivim, veliki smo prijatelji. Željkovu veličinu i bitnost njega kao košarkaškom figuromćemo tek shvatiti kada on donese odluku da ne bude više trener. U velikoj meri je doprineo ABA ligi na popularnosti, sponzorima“ – zaključio je on.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter