0
Fudbal

Aleksandar Kolarov Srbija - Kostarika, Serbia - Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LEGENDARNI BEK ULAZI U FSS: Ovo je čovek koji može doneti mnogo srpskom fudbalu!

Objavljeno: 14.10.24 u 14:29

Nekada kapiten, sada na funkciji!

Bivši kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov, donio je odluku da se pridruži Fudbalskom savezu Srbije (FSS). Prema informacijama izvora Informera Kolarov će se baviti razvojem mladih talenata i unapređenjem infrastrukture.

Njegovo iskustvo kao jednog od najboljih srpskih fudbalera donosi novu dimenziju u rad saveza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Očekuje se da će njegov angažman doneti veliki broj pozitivnih stvari u FS Srbije, kao nekoga ko ima i više nego bogatu i uspešnu fudbalsku karijeru.

– Kolarov je blizu ulaska u FSS. Bilo je u planu da preuzme mladu reprezentaciju Srbije i da bude dugogodišnje rešenje na poziciji selektora, ali kako sada stvari stoje, postoji opcija i da uđe u uže rukovodstvo i da postane potpredsednik. Novosti vezano za to očekuju se uskoro – kaže pomenuti izvor upućen u dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter