0
Lifestyle
viber image 2024 10 14 14 02 43 061

FOTO: Hotel Nais

HOTEL NAIS JE SPORTSKI UGOSTITELJSKI CENTAR JUŽNE SRBIJE: Švajcarska samo jedna u nizu sportskih ekipa koje su prepoznali vrhunski kvalitet ovog objekta! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.24 u 14:51

Zaista postavljaju ugostiteljske standarde! 

Hotel Nais Nišu pruža izuzetno visok nivo ugostiteljstva, postavljajući standarde luksuza i udobnosti kako za domaće goste, tako i za internacionalne sportiste. Smešten u jednom od najlepših gradova u Srbiji, ovaj hotel postao je sinonim za vrhunski boravak, a posebno se izdvaja kao preferirano odredište za fudbalske ekipe, uključujući reprezentaciju Švajcarske.

Takođe je tu prebivala i ekipa Bugarske, koja je igrala na stadionu u Leskovcu istorijski meč sa našom zemljom, posle kog se Srbija nakon gotovo četvrt veka plasirala na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

viber image 2024 10 14 14 01 07 981
FOTO: Hotel Nais

Praktično je ovaj hotel najveći ugostiteljski centar ovog dela Srbije, gde praktično sve najuspešnije sportske ekipe, kako iz regiona, tako i širom Evrope, ali i sveta, dolaze u „Nais“, kako bi imali najbolje moguće uslove za vreme boravka u našoj zemlji.

Hotel „Nais“ u Nišu postavlja nove standarde u ugostiteljstvu, pružajući profesionalan pristup i vrhunsku uslugu. Osoblje hotela, posvećeno gostoprimstvu, prati najviše standarde, osiguravajući gostima ne samo kvalitetnu uslugu, već i prijateljski ambijent koji doprinosi pozitivnom iskustvu boravka.

viber image 2024 10 14 14 02 40 772
FOTO: Hotel Nais

Ovaj hotel se ne može smatrati samo smeštajnim objektom; to je pravo odredište za sve koji traže luksuz i udobnost. Bilo da su u pitanju domaći gosti ili međunarodne sportske ekipe, Hotel „Nais“ nudi savršen spoj udobnosti, profesionalne usluge i sportske atmosfere.

Za ljubitelje vrhunskog gostoprimstva, Hotel „Nais“ predstavlja daleko najbolji izbor kada je bilo kakav vid sportskih, ali i turističkih potreba u pitanju.

viber image 2024 10 14 14 02 40 331
FOTO: Hotel Nais

Takođe treba istaći da su dve ekipe koje su gostovale u sklopu Lige konferencija Čukaričkom minule sezone u Leskovcu, uključujući velikane Fiorentinu i Ferencvaroš, ali takođe i nacionalne timove kao što su ženska reprezentacija Škotske ali  i selekcija Severne Irske do 21 godine.

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter