0
Lifestyle
1

FOTO: Fitpass

JEDINSTVENI SPEKTAKL SE DESIO U SRBIJI: Fitpass Games i u našoj zemlji! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.24 u 12:03

Održan jedinstven sportski spektakl za kompanije u Srbiji – Fitpass Games!

 

U Atletskoj dvorani u Beogradu, juče je održan Fitpass Games – sportski spektakl koji je okupio čak 64 kompanije iz cele Srbije, a titulu pobednika zasluženo je ponela Gorska služba spašavanja! Učesnici su imali priliku da se takmiče u različitim atletskim disciplinama, a sve pod palicom našeg proslavljenog desetobojca Mihaila Dudaša i Fitpass tima.

9
FOTO: Fitpass

Atletska dvorana postala je na jedno veče poprište borbe za 374 takmičara, okupljenih u 58 tima, koji su branili boje svojih kompanija, a sve u cilju povezivanja van kancelarije i jačanja zajedništva. Takmičenje je bilo organizovano u tri faze u okviru kojih su učesnici imali priliku da oprobaju svoje veštine na štafetnom poligonu, u bacanju kugle, skoku u dalj, FUN RACE trci na 60m, kao i u trci na 800m. Nakon eliminacionog dela, 12 najboljih timova borilo se na finalnom poligonu za pobedu.

10
FOTO: Fitpass

Dodatnu vrednost događaju daje i humani karakter, jer su pobednici imali čast da izaberu kojoj će humanitarnoj organizaciji biti donirana nagrada. Na ovaj način, svi učesnici su, osim što su doprineli vlastitom zdravlju, podržali i širu zajednicu, čime je Fitpass Games prerastao iz sportskog takmičenja u manifestaciju zajedništva, solidarnosti i humanosti.

6
FOTO: Fitpass

Na otvaranju ceremonije, Marija Pasuljević, direktorka Fitpass Srbije, zajedno sa direktorom Atletskog Saveza Srbije Slobodanom Brankovićem, srdačno je pozdravila sve prisutne. Izrazila je posebno zadovoljstvo i istakla da joj je naročito drago što se toliko timova okupilo na ovogodišnjem Fitpass Gamesu, kao i da je cela ideja ovog događaja jačanje timskog duha kod zaposlenih u svim kompanijama. Ona je, uz reči zahvalnosti svima prisutnima, istakla i to da ništa ne inspiriše ljude kao zajednički cilj, ali i da je najvažnije učestvovati i zabaviti se.

“Simbolično, Fitpass Games se održao na Svetski dan mentalnog zdravlja, pružajući učesnicima priliku da na trenutak izađu iz svakodnevnog ritma, ostave iza sebe mejlove i rokove i fokusiraju se na važnije stvari – sport, timski duh i mentalno zdravlje. Na ovaj dan, događaj je omogućio svima da se posvete sopstvenom blagostanju i uđu u prostor gde se mentalna i fizička energija stapaju kroz zajedničke aktivnosti. Mentalno zdravlje postaje sve važniji deo opšteg blagostanja, a fizička aktivnost igra ključnu ulogu u očuvanju tog balansa”, dodala je Marija.

5
FOTO: Fitpass

Fitpass Games su podržali brojni prijatelji poput Nelta i Nestlé-a, koji su svojim doprinosom omogućili da ovaj događaj bude održan na najvišem nivou. Partneri Games-a – Grand kafa, Vitaminska voda, Cockta i Cedevita osvežili su sve prisutne i pružili dodatnu energiju tokom celog dana.

3
FOTO: Fitpass

Fitpass je kompanija koja je u junu ove godine proslavila deceniju svog postojanja i koja je postala sinonim zdravog načina života, pružajući svojim korisnicima neograničene mogućnosti za sport i rekreaciju. Kroz uspešna partnerstva sa Fitpassom, danas mnoštvo kompanija svojim zaposlenima može da omogući dodatne benefite koji uključuju najrazličitije sportske discipline i trening centre, ali i mnogobrojne popuste i pogodnosti. Kroz to je Fitpass, kao i širenjem van granica Srbije, postao vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije u čitavom regionu.

11
FOTO: Fitpass
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter